Startpagina » Actueel » Nieuwsitem

Nieuwsitem


Bron: Danny Moens - 24 oktober 2017
Burendag op zaterdag 23 september 2017 in wijk Noordhoek.

Op zaterdag 23 september heeft de activiteitencommissie die bestaat uit enkele enthousiastelingen uit onze mooie wijk, die ook de garagesale organiseren, de moed bij elkaar gezocht om een week na de succesvol verlopen garagesale ook een barbecueactiviteit te organiseren.
Het leek simpel, je maakt een flyer, die breng je naar een kopieer adres, die laat je kopiëren, als ze klaar zijn haal je die daar weer op, je telt ze af per persoon voor die mensen die we de wijkpostbezorgers noemen, je benaderd de “postbezorgers” van de mensen die ook het wijkkrantje rondbrengen en die bezorgen de flyers.
De activiteitencommissie had ervoor gekozen het initiatief geheel bij de wijkbewoners te laten liggen.
Je zorgt zelf voor vlees, salades, brood, sausjes, tafel, stoelen, en een hoop gezelligheid.
De barbecues en kolen waren fantastisch verzorgt door de wijkcateraar, Hannekes cateringservice, waarvoor onze hartelijke dank Hanneke.
Van alle hoeken uit de wijk kwamen wijkbewoners richting de locatie die was gekozen, de Garnaetwei, zowel volwassenen als kinderen, die hun buren en wijkbewoners beter wilden leren.
Er werd heerlijk gegeten, gedronken en vooral gekletst onder elkaar. Zelfs mensen die eerst of later nog een afspraak hadden staan schroomden niet om een kijkje te komen nemen.
De tijd verliep voorspoedig, iedereen genoot van het zelf bereidde eten, meegebrachte drinken en het kontakt met elkaar.
Toen de duisternis ook in wijk Noordhoek zijn intrede deed werd het tijd dat alle deelnemers weer een eigen stekje gingen opzoeken en werd de Garnaetwei weer netjes achtergelaten.
Daar staan we als wijkbewoners ook om bekend, we houden van genieten, activiteiten organiseren maar we zorgen er met z’n allen ook voor dat de wijk er na de activiteit weer netjes uitziet.
Kortom een activiteit die weer geslaagd mag worden genoemd en zeker voor herhaling vatbaar is.
Of dat weer op burendag, of op een andere datum is zal u t.z.t. meer van horen.
Aan iedereen die aan deze burendag heeft meegeholpen of heeft deelgenomen, hartelijk dank en op naar de volgende activiteit waar u weer van op de hoogte zult worden gebracht.

De datum voor de volgende garagesale, dus de 3de editie, is wel al vastgesteld en die kunt u dus in uw agenda noteren: zaterdag 15 september 2018.

Vr. Groet,
Namens team activiteitencommissie wijk Noordhoek.
Danny Moens.